Sikkerhetsforedrag

Sikkerhetsforedrag

5 Stjernes opplevelse - Daniel å vent...
5/5
01

Sikkerhet på arbeidsplassen

Dette foredraget er ment for bedrifter som har et bredt miljø av ansatte med ulik kompetanse. Her går jeg igjennom eksempler på ting som kan gå galt. Blandt annet hva en såkalt "BadUsb" kan gjøre. Dette foredraget varer ca 40min + Spørsmål

02

Error 103: Sikker kode

Dette foredraget er skapt for utviklingsteamet! Her har jeg lagd et foredrag som går ut i fra feil jeg har sett gå igjen. Men også tips fra min egen opplevelse som utvikler. Dette foredraget varer ca 45min + en litt lengere (workshop/spørsmålsrunde). Dette foredraget skreddesys etter behov

03

Veien til Drømmejobben

Dette foredraget er skreddersydd til skoler og elever. Her forteller jeg min historie om hvordan jeg gikk fra 2.9 på ungdomskolen til 5.6 ut VGS! Dette foredraget skreddesys litt basert på hvilken klasse den skal presenteres til! Varer ca 45min og legger til rette for spørsmål og en interaktiv opplevelse!

04

Pentesting/Etisk hacking

Pentesting, eller penetrasjonstesting, er en essensiell tjeneste for å beskytte bedriftens digitale eiendeler og sikre informasjonssikkerhet. Ved å simulere cyberangrep, identifiserer jeg sårbarheter i dine systemer før de kan utnyttes av hackere. Denne proaktive tilnærmingen hjelper ikke bare med å forhindre datainnbrudd og -tap, men også med å opprettholde tilliten fra dine kunder og partnere. Med min pentestingstjeneste får du en grundig rapport som ikke bare peker ut svakhetene, men også tilbyr skreddersydde løsninger for å styrke ditt forsvar. Sikre din bedrifts fremtid ved å velge min toppmoderne penetrasjonstestingstjeneste.

Pris?

Foredragets honorar fastsettes basert på spesifikke behov, men jeg er opptatt av å tilby konkurransedyktige priser da jeg virkelig brenner for cybersikkerhet!

NB: Jeg er basert i Trondheim. Ønsker man et fysisk oppmøte, vil reisekostnader komme i tillegg.